Nieuws

  • Nieuwe BSO ruimte!

    13-11-2017 - Chantal de Laat Nieuwe BSO ruimte! Sinds een tijdje hebben we een nieuwe BSO ruimte; een leuke ruimte bij de Bijsterstede! Deze ruimte hebben we iedere dag tot onze beschikking en is helemaal voor de BSO. We zijn met het BSO team druk aan het brainstormen wat we er aan gaan bieden voor de kinderen en wat we daar allemaal voor nodig hebben. We zijn er al een keer met een aantal BSO kinderen geweest; zij hebben met heel veel plezier een niet meer werkende tv uit elkaar gehaald! (zie onze Facebookpagina voor het filmpje!) In de toekomst willen we heel veel meer gebruik gaan maken van deze super leuke ruimte. Wordt vervolgd...

  • Belangrijk bericht voor ouders van BSO de Starttrein en Stoomtrein!!

    12-10-2017 - Chantal de Laat Een belangrijk bericht voor alle ouders van BSO de Starttrein en Stoomtrein!!! De kinderen die op schooldagen op de Starttrein en Stoomtrein spelen (begane grond) mogen voortaan op ook op de begane grond spelen tijdens de vakanties! Vanaf 07.30 uur is er iemand aanwezig om uw kind(eren) welkom te heten op de Start- en Stoomtrein. Hier spelen zij dan de hele dag, samen met de vaste pedagogisch medewerkers van de groepen. De kinderen die op schooldagen op de Sprinter, Sneltrein en Stoptrein spelen, mogen zich gewoon melden op de Sprinter zoals altijd. Zo hebben alle kinderen hun eigen vertrouwde plekje, zelfs tijdens de vakanties.

  • Herfstvakantie op de BSO!

    10-10-2017 - Chantal de Laat Herfstvakantie op de BSO! De Herfstvakantie staat weer voor de deur! Dit jaar is het thema Herfst en Halloween en hebben we de flyer iets anders ingedeeld dan jullie van ons gewend zijn. Op de flyer staan steekwoorden die met het thema te maken hebben. Laat jullie verrassen en veel plezier allemaal!

Ander nieuws