Nieuws

 • Flyer BSO zomervakantie week 29 en 30 2017

  11-07-2017 - Chantal de Laat Flyer BSO zomervakantie week 29 en 30 2017 De Zomervakantie staat weer voor de deur en wij hebben op de BSO weer hard gewerkt om voor jullie een leuke vakantieplanning te maken. Tijdens deze vakantie werken we met 3 thema's en de eerste die aan bod komt is Theater. Op de flyer staan de komende twee weken vermeldt en iedere dag staat er een leuke activiteit op het programma. Natuurlijk doen we nog veel meer dingen, maar dan zien jullie vanzelf! De flyers voor de andere weken volgen later ;-) Groetjes team BSO NulVier

 • Modderdag bij NulVier Schaepmanstraat

  29-06-2017 - Sandra van de Logt Modderdag bij NulVier Schaepmanstraat Donderdag 29 juni was het zover! Wij deden mee aan de nationale Modderdag.

  Alle kinderen kwamen binnen met oude kleren en waren er klaar voor om te gaan ontdekken met modder. Wat kun je er allemaal mee? Hoe voelt het? Kan ik een hoge toren bouwen?

  Nadat de zandbak vol water was gelopen mochten alle kinderen lekker gaan kliederen met modder. Er werd gestampt met de voeten, er werden lekkere moddertaartjes gebakken en ook werd de modder lekker over de benen en armen gesmeerd.

  Het was een geslaagde dag en volgend jaar doen we zeker weer mee!!


 • Met de stadsbus mee op bezoek bij Villa Anna. Locatie Schaepmanstr.

  21-06-2017 - Anne Joosten Met de stadsbus mee op bezoek bij Villa Anna. Locatie Schaepmanstr

  Vorige week zijn we met de stadsbus naar het nieuwe huis van de bewoners van Villa Anna gaan kijken! De oudere mensen zijn verhuisd, en kunnen we met de peuters daar niet meer lopend naar toe.

  Maar met de stadsbus was het SUPER leuk! We hadden een cadeautje meegenomen, een klein waterijsje op, liedjes gezongen en nog veel meer.

  Kijk maar op de foto, We gaan zeker nog een keer, dan weer met andere kindjes. Groetjes team de Overstap


Ander nieuws